zonnestraal-bos

 

Philip: Een tijdje geleden stelde iemand de vraag waarom zoveel mensen lastige, fysieke klachten hebben die niet met een griepje kunnen worden afgedaan. Die klachten zijn vooral: buik en maag krampen, hoofdpijn, vermoeidheid en soms bijna flauw vallen. Is de oorzaak de enorme energieverhoging op aarde?

Michael: Er is onlangs weer een grote lading energie naar de aarde gezonden en we zijn inderdaad met een nieuwe transformatie bezig die veel effect heeft op het fysieke lichaam, de transformatie van de cellen. Mensen krijgen min of meer in een versneld tempo de gelegenheid om oude patronen te doorbreken en ook een onderscheid te kunnen maken wat bij de persoon hoort. Wat is gekoppeld aan oude conditioneringen of verwachtingen? Het geeft mogelijkheden aan om te willen luisteren naar de signalen die een ieder op zijn of haar manier ontvangt en deze signalen ook serieus te willen nemen. Als je het gevoel hebt in de flow te zijn, dan heb je zoveel energie, dat de minder krachtige signalen van het lichaam niet het bewustzijn bereiken. Dus de fysieke ongemakken zorgen voor de meeste mensen voor een soort afremming van het oude tempo en een onderbreking van oude gedachtepatronen. Hierdoor ligt er de uitnodiging om te voelen en te weten wat er aan jou aangeboden wordt en wat je er mee gaat doen.

Theo: Er werd gezegd dat er minder krachtige signalen het bewustzijn niet bereiken. Wat bedoelt Michael daar precies mee?

Michael: We bedoelen ermee dat als je jezelf op de top van je energie voelt en denkt dat je de hele wereld aankan, heel erg toekomstgericht bent om jezelf op een andere manier te manifesteren of je leven te leven, dan zijn dat zulke krachtige impulsen dat sommige zwakkere signalen niet gehonoreerd of opgemerkt worden.

Theo: Wat ik zelf ervaar is dat ik steeds gevoeliger wordt en de indruk heb dat ik steeds meer last heb van straling. Ik hoor dat ook bij andere mensen. Is dit een algemeen verschijnsel?

Michael: Ja.

Theo: Hoe kun je daar praktisch mee omgaan, want mobieltjes zijn niet meer weg te denken en wifi is ook wel uitermate handig?

Michael: Nou kijk, u draagt bijvoorbeeld uw telefoon aan uw riem en dat is een slechte plek. Dus als u het in een koffertje doet als u onderweg bent of vaker uitzet waardoor er niet een passieve ontvangst aanwezig is. Al zou u het maar regelmatig op een vliegtuigstand zetten, als u het niet uit wilt zetten. Voor de wifi geldt hetzelfde. Wilt u dat u overal in uw huis wifi tot uw beschikking heeft of zegt u het is eigenlijk wel goed zo? ‘Er kunnen en mogen ook plekken zijn waar ik minder bereikbaar ben door de straling van alle apparaten die dat mogelijk maken’.

Theo: Ja, je reduceert dan je blootstelling.

Michael: Ja en zeker niet in uw borstzakje wat heel veel mensen doen. Op die plek heeft de mobiel zeer direct invloed op de hartfrequentie. Verder even inhakend op uw suggestie dat u tegenwoordig niet zonder mobiel of wifi schijnt te kunnen: hoe hebben alle generaties voor jullie dit kunnen overleven en niet altijd aanwezig hoeven te zijn? Dit is ook een gedachtegang waard.

Theo: Nog een algemene vraag. Wat zijn de meest voorkomende verschijnselen waar mensen last van kunnen krijgen? Waaraan kunnen mensen het meestal herkennen?

Michael: Geheugenverlies, wat mensen ongerust of onrustig maakt. Dat je net niet op de ene naam of een woord kunt komen. Een gevoel van niet echt verbonden te zijn met je lichaam, een soort van wattig gevoel. Buikloop, maagkramp, steken, hoofdpijn, zeg maar de vervuilingssignalen, zoals wanneer je gaat lijnen en er een hoop afval uitkomt en hoofdpijn hebt. De raad is ook, drink meer water dan dat je gewoonlijk doet. Hierdoor worden afvalstoffen eerder afgestoten waardoor je ook het lichaam ontlast, want transformatie gaat gepaard met het loslaten van het oude, het zware en  datgene wat niet meer functioneert. Ook kun je soms het gevoel hebben dat het moeilijk is om in het hier en nu te blijven, dus gauw afgeleid, minder concentratie, vermoeidheid. Ook hebben sommige mensen een wat kort lontje zonder dat er een rationele uitleg of oorzaak voor aan te wijzen is. Sommigen hebben ook koudere voeten of handen dan dat ze gewend zijn. Dit zijn zo de symptomen.

Theo: Behalve het drinken van veel water en het realiseren van minder stralingsbelasting, zijn er nog andere handige tips om het te ondersteunen?

Michael: Nou, eigenlijk dat mensen zich meer en meer bewust worden, echt bewust worden, dat lichaam en geest één is. Dus dat het geen overbodige luxe is om af en toe gewoon een check te doen: ‘hoe voel ik mij en met welk aspect van mijn fysieke lichaam voel ik mij niet verbonden?’ Dan te onderzoeken waar dat vandaan komt, het idee of het gevoel of de onvrede met wat er is. En ook gewoon accepteren dat we ons in heftige transformerende energiestromen bevinden. Als je een voorloper bent kan het zijn dat je ook andere fysieke ervaringen hebt dan toen je aan het begin van het proces staat. Dat je ook vertrouwen en overgave als onderdeel van je eigen levensplan er bij wilt betrekken. Dus neem de tijd om met jezelf te zijn.0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *