Reacties op het lezen van het manuscript:

‘Wat een rijkdom van het ‘oeroude nieuwe’ domein in dit boek! Groot respect voor jullie werk! Dank! Mijn leesplezier werd per hoofdstuk groter en met als hoogtepunt hoofdstuk 4, omdat daar de praktische handvatten in beschreven worden.’

‘Het boek is in een prettige toon geschreven en erg waardevol voor mij zijn alle schema’s die de soms ingewikkelde materie verduidelijken. Hoofdstuk 4 vind ik echt uitblinken, ook door de praktische doorleefde taal waarin het geschreven is.’

‘Het is wat ik noem authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend. Ik geloof niet dat ik eerder zoveel informatie en toepassingen over persoonlijke ontwikkeling,  in 1 geschrift verzameld, ooit heb gelezen.’

‘De schema’s zijn overzichtelijk en heel duidelijk Ook is er een goede balans in praktische toepasbaarheid en theorie’