Je persoonlijkheidsprofiel vormt de bron van je persoonlijkheid, die aspecten die helemaal uit jezelf komen, wat je vanaf je geboorte bij je draagt, onafhankelijk van latere conditioneringen door de buitenwereld. Je persoonlijkheidsprofiel heb je niet toevallig in dit leven. Elk aards leven is een onderdeel van een hele reeks reïncarnaties waardoor je Essentie zichzelf kan ontwikkelen tot vervolmaking. Ieder leven vraagt daarbij om specifieke ervaringen die zich uiten in onder andere je reïncarnatiedoel en je levensplan.
Je persoonlijkheidsprofiel is een belangrijke keuze binnen dit levensplan. Je persoonlijkheidsprofiel omvat je zieleleeftijd en -niveau en al je persoonlijkheidskenmerken bij de aspecten rol, doel, modus, attitude, valkuil en centrum. Ze kunnen niet los van elkaar gezien worden en vormen één samenhangend geheel.

Het is waardevol om je persoonlijkheidsprofiel te kennen. Het geeft je concrete handreikingen in situaties zoals je behoefte om jezelf te ontwikkelen, kruispuntvragen in je leven en de keuzes die je daarin kunt maken te verhelderen, een vervolgstap in je loopbaan te maken, samenwerking met anderen te vergemakkelijken of levensvragen die je bezig houden te beantwoorden. Kortom, het helpt je om jezelf te begrijpen en te accepteren waarom je bepaalde keuzes maakt. Je kunt je kwaliteiten, die behoren bij wie jij in je diepste wezen bent, vervolgens effectiever en bewuster inzetten.

Michael benadrukte het volgende: Wil je het persoonlijkheidsprofiel gebruiken om jezelf te leren kennen en daardoor een verdiepende stap in je ontwikkeling te zetten, dan adviseren wij om jezelf een persoonlijk terugkoppeling te gunnen. De meerwaarde van deze persoonlijke terugkoppeling, plus het aan ons kunnen stellen van vragen, vormt namelijk de basis voor een wezenlijk ander inzicht. Indien de prijs een te hoge drempel is kan in overleg dit bedrag in termijnen betaalt worden.

De aanvraag gaat als volgt:

  1. Meld je aan via de onderstaande button contact.
  2. Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst via je e-mailadres en we maken een afspraak voor een persoonlijke terugkoppeling. Bij deze afspraak is Christy aanwezig samen met Philip of Theo.
  3. Vervolgens vul je de vragenlijst in en stuurt de resultaten van de scores weer terug.
  4. In overleg met Michael stellen we een rapport samen van je persoonlijkheidsprofiel.
  5. In samenspraak met jou en in de aanwezigheid van Michael, hebben we een toelichtend gesprek van ongeveer anderhalf uur, waarin we jouw profiel toelichten en je aanvullende vragen aan Michael kunt stellen.
  6. Na dit gesprek ontvang je het rapport met jouw profiel, achtergrondinformatie plus tips hoe je dit kunt toepassen.

Ben je nieuwsgierig naar je persoonlijkheidsprofiel en in het waarom en hoe van je leven, waardoor je jezelf (nog) meer in je kracht zet, vraag dit via contact aan.
Als je een aanvraag doet voor een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel geef je ons automatisch toestemming om je naam en e-mailadres te gebruiken om contact met je te maken en de gegevens die we van je krijgen m.b.t. het profiel te kunnen verwerken en op te slaan voor het maken van het rapport en de terugkoppeling sessie.

Tarieven...

Enkele reacties van mensen die hun persoonlijkheidsprofiel kregen teruggekoppeld:

'In vergelijking met vergelijkbare vragenlijsten is deze uitkomst het meest diepgaand omdat alle niveaus worden meegenomen en ook echt mijn essentie raken.'

'Ik ben blij. Had ik dit mezelf maar eerder gegund.'

'Ik voel me echt gezien en bekrachtigd in wie ik ben.'

'Ik ben verrast. Dat dit bestaat!!!!'

'Nu pas kan ik mezelf toestemming geven om te handelen zoals ik voel te willen handelen.'

'Het is fijn om bevestigd te worden dat ik op het goede pad ben; het geeft me een push om mijn voornemens nu echt aan te gaan en uit te voeren.'

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reacties op het boek

'authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend,
rijkdom van het 'oeroude nieuwe' domein,
praktische doorleefde taal,
goede balans in praktische toepasbaarheid en theorie'

michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95

  Bestel NU
een gepersonaliseerd exemplaar

Michaelsysteem op facebook

Ga naar boven