Deze website hoort bij het boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid, over de inzichten van Michael, geschreven door:

Christy van den Putten, Theo Buijsrogge en Philip van der Most.

Het Michaelsysteem geeft je inzicht in jezelf op het niveau van je Zijn, vanuit de kern van wie jij bent. Het beschrijft de essentie van je persoonlijkheid en hoe dit samen met andere levensomstandigheden ervaringen oplevert die passen in het grote plaatje van je huidige leven. Dit boek bevat veel informatie en toepassingen over je ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor je het kunt gebruiken als een persoonlijk ontwikkelboek.
Het maakt heel concreet dat je kunt kiezen tussen handelen vanuit positieve of negatieve delen van je persoonlijkheid. Het geeft je een beter inzicht in jezelf en de betekenis van het leven, welke uitdagingen en afspraken je in dit leven te vervullen hebt. Deze informatie levert daarmee een wezenlijke bijdrage aan de huidige periode van transitie, die de overgang van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk markeert. Niet voor niets is dit boek in 2012 verschenen.

Michael is een zielegroep, een spirituele gids met een collectief bewustzijn van 1050 Essenties, die het Michaelsysteem heeft overgedragen.
Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Uit de inleiding:

Een steeds grotere groep mensen realiseert zich dat de klassieke wetenschappelijke dogma's hun beperkingen hebben en staan open voor een meer dimensionele werkelijkheid en andere bronnen van kennis. In toenemende mate zijn mensen geïnteresseerd om te willen leven vanuit de kern van wie ze zijn om van daaruit invulling te geven aan hun leven. Daarmee groeit ook de wens anderen echt te kennen om effectief te kunnen communiceren. Met dit boek willen wij de wijsheid van Michael, een collectief bewustzijn van 1050 Essenties, verder toegankelijk maken. We willen inzicht geven in de essentie van de menselijke persoonlijkheid en de ontwikkeling en betekenis hiervan.

De wijsheid van Michael, vastgelegd in het Michaelsysteem, geeft je een beter inzicht in jezelf en de betekenis van het leven, welke uitdagingen en afspraken je in dit leven te vervullen hebt. Je leert daardoor jezelf, anderen en gebeurtenissen te accepteren, evenwichtiger te leven en je volledige potentieel optimaal aan te spreken en in te zetten. Je handelt meer vanuit verbinding met anderen, je bent effectiever in je acties en dienstbaar aan het grotere geheel. Onze intentie is om dit Michaelsysteem praktisch hanteerbaar te maken en een bijdrage te leveren aan het beter begrijpen van jezelf en de mensen om je heen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reacties op het boek

'authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend,
rijkdom van het 'oeroude nieuwe' domein,
praktische doorleefde taal,
goede balans in praktische toepasbaarheid en theorie'

michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95

  Bestel NU
een gepersonaliseerd exemplaar

Michaelsysteem op facebook

Ga naar boven